måndag 13 september 2010

Ännu en dag till ända

IMG_2244 Liam vinkar godnatt vid kvällens nattning!

Ja, inte har det hänt speciellt mycket här hemma idag inte. Efter dagishämtningen vid två rullade vi hem och åt mellis innan jag ställde mig med middagen. Simon brukar vara hemma strax efter två men ska nu, efter jobbet nästan varje dag, börja träna på jobbets gym. Jättebra tycker jag! Jag vet ju att han har ont i knän och allt vad det är och kanske hjälper det honom att må bättre i kroppen. Så han var inte hemma förrän vid fyra-tiden idag.

Kvällen spenderades i sittläge i soffan, vi åt middag, kollade på tv och rörde inte en fena. Jätteskönt! Och så har vi ju världens bästa (och mest högljudda) underhållare också. Liam gör precis allt för att överrösta tv:n och bankade gärna på sin bultbräda, gjorde bredkas runt hela lägenheten med sin gåbil, pratade med “låtsaskompisarna” i sin leksakstelefon och skuttade både i soffan och på oss. Ett riktigt litet busfrö som inte vill att mamma och pappa ska titta på sina favvisprogram om kvällarna. Tänk om jag skulle göra så när han tittar på Händige Manny? Ja jävlar, vilket liv det skulle bli. Haha!

1 kommentarer:

Cicci sa...

Gud, så söt den där pojken är alltså! Jag tycker ju att min är sötast, men Liam kommer nog på en andra plats! Hoppas han blir en riktig gentleman när han blir stor så han inte krossar för många hjärtan. :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam