onsdag 13 juli 2011

Recension: Barnkläder från Phister & Philina

För ett par veckor sedan fick vi hem urtuffa plagg till Liam från Cutiepie.se. Det var ett linne och en t-shirt från det danska varumärket Phister & Philina. Det är första gången som vi testar något från just det märket – men inte den sista!

Det första som slår mig är tygets kvalitet, det känns bekvämt, mjukt och lite tjockare. De sitter inte tight på kroppen utan låter barnets hud andas. Båda plaggen har tuffa tryck på framsidan. Linnet har en motorcykel i gult vilket passar Liam alldeles ypperligt då han älskar sin pappas motorcykel. T-shirtens tryck har häftiga texter och stjärnor i olika färger. Hittills har jag hunnit tvätta plaggen två till tre gånger, och än så länge verkar trycken vara av riktigt god kvalitet!
Båda plaggen går i randigt vilket jag gillar skarpt och likaså de gula synliga sömmarna på t-shirten.
Det händer ofta att vi får rensa ur Liams garderob på plagg trots att de inte är urväxta, det beror på att plaggens halsöppning oftast är på tok för tajt. Liam har ju ett så stort och gulligt huvud med alla dessa lockar och man vill ju inte att han ska få ont av att klä på sig tröjor. Det är alltså ett jättestort plus att dessa plagg är så töjbara. Linnet får han på sig jättelätt utan att det fastnar över huvudet. Likaså t-shirten som har knappar vid halsöppningen. Stort, stort plus!

För att sammanfatta; vi är jättenöjda! Inte bara med kläderna utan även för Cutiepie.ses snabba leverans och service! Och om du är sugen på att handla hem nya fräscha sommarplagg till ditt barn – passa då på! Cutiepie.se har just nu stor sommarrea och fraktfritt under hela juli! Även dessa två plagg finns till riktiga fyndpriser!

IMG_9939IMG_9929IMG_9934IMG_9960IMG_9950IMG_9953

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam