söndag 17 juli 2011

Blåbärsplockning

IMG_0144Vilken liten livsnjutare va?

Liam och Simon gav mig en på tok för lång sovmorgon idag. Jag vaknade av att de körde iväg med bilen och trodde att de bara skulle till affären eller så. Tji fick jag. Efter en bra stund kom de tillbaka och till min förfäran såg jag att de varit ute i skogen och plockat blåbär. Jag hade ju också velat följa med!

Liam hade varit jätteduktig och plockat i en egen burk. Men de blåbären försvann lika fort, det avslöjades av den nästintill tomma burken och den blå munnen när han kom hem. Och nöjd, det var han!

Jag är fortfarande sur på sambon som inte väckte mig, men å andra sidan blir det ju blåbärspaj ikväll!

2 kommentarer:

✫Familjen Bus✫ sa...

Hihi surt när man vill h'nga med på grejer och får stanna i sängen istället ;)

Vilken härlig bild då!! Supergoa unge!

Agnes sa...

✫Familjen Bus✫
Ja, visst ser han nöjd ut med sina blåa fingrar och blå mun? ;) Blåbären blev till en paj så snart är det dags att plocka mer - DÅ ska jag med! ;)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam