söndag 3 juli 2011

Laaat söndag

IMG_9286Min lille trädgårdsmästare!

Liam och jag tog en lååång härlig sovmorgon idag och sen hade vi långfrukost och tittade på Playhouse Disney. Sen har det faktiskt inte hänt så mycket mer idag. Vi bara lallar runt båda två och gör det som faller oss in. Så detta har varit en riktigt lat helg! Jag riktigt saknar sambon nu, han måste komma hem snart och få lite fart på oss!

Strax blir det middag och sen kommer gammelmormor hit. Hon ska sitta barnvakt åt Liam några timmar medans jag och Peter åker till Lessebo (där mamma väntar) på seans. Det blev ju inställt sist och vi har väntat jättelänge på att få en ny tid. Och äntligen är det dags! Ska bli en mycket intressant kväll!

2 kommentarer:

♥ En pojkmammas vardag ♥ sa...

Så SPÄNNANDE med en seans! Jag har varit på en ... men hade ingen som tog kontakt med mig. Men kände nog inte så många som var död då heller ...

Tore tackar också bockar för gratulationen på bloggen :)

Kramar

felicia - 19 år och mamma sa...

men jösses då! sötnosen! vad han kan!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam