måndag 11 juli 2011

Vinden, check!

IMG_9868 Liam tittar på film medans mamma städar som en tokdåre!

När sambon åkt till jobbet vid tolv-tiden för ett eftermiddagspass blev jag städsugen. Sambon jobbar två veckor till innan semestern och dom kommer jag använda väl till att fixa och dona så att vi bara kan slappna av i fyra veckor sen.

Idag var det vindens tur, den har ju varit vårt regniga-och-tråkiga-dagar-projekt. Men vafasen, bättre att få det gjort. Så nu är hela vinden utrensad. lådor ompackade och märkta med lappar. Kvar finns fyra lådor som ska till miljöstationen – sen är det äntligen färdigt! Jag tror jag har lagt närmare fyra timmar där nu och Liam har varit jättesnäll hela tiden. Han har lekt på sitt rum och så har han tittat på filmen Animals United i vår säng så jag fick dona i fred.

1 kommentarer:

Thaison sa...

Vad duktig Liam var som lekte och tittade på film så länge själv. Bra jobbat!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam