lördag 30 juli 2011

Mc-strul och annat kul

IMG_0794Liam leker med maten!

Det har varit något av en strulig dag denna lördag. Sambon tog motorcykeln till Nybro för att ställa in den hos sin pappa nu när vi ska vara iväg en vecka, vi har ju inget bra förråd här hemma där den får plats. Men han hann ju inte så långt, min otursförföljda gubbe, utan blev stående i Orrefors. Liam och jag kom dit givetvis och efter flera försök att springa igång den gav vi upp. Så vi fick åka till Nybro och hämta svärfar, plocka upp ett släp vid Shell och sen åka tillbaka till Orrefors. När sambon försöker än en gång så kläcker svärfar ur sig att han vet exakt vad felet är; batteriet. “Det var det dummaste jag hört!” kläcker sambon ur sig, men tji fick han. Svärfar hade rätt och de kickade igång motorcykeln. Voilá! Den startade! Så det vara bara att åka och lämna tillbaka släpet och allt var frid och fröjd. Bara så typiskt oss att ha sån tur i oturen jämt!

Klockan hade hunnit bli mycket på grund av allt strul och hungriga var vi. Så vi smet faktiskt in på Nybro Kebaben och åt middag. Och så lite glass till efterrätt för Liam!

Nu ikväll har städningen fortsatt här hemma, idag var det övervåningens tur. Skönt att ha det gjort nu så vi bara behöver tänka på packningen imorgon! Liam har precis somnat, något sent, men så är det på semestern. Och han behövde verkligen ett bad innan läggdags också och det drog ut lite på tiden, han hade ju så roligt med sin tokiga mamma i duschen! Han har upptäckt att han kan trycka på mina kinder när jag har hela munnen full av vatten, så det sprutar på hans mage. Behöver jag säga att busungen skrattade så han kiknade?

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam