lördag 2 juli 2011

Solig lördag. Än så länge…

IMG_9229Liam och Diesel leker ute!

Jag är riktigt förvånad att det varit så fint väder idag, soligt och varmt (läs; jävligt kvavt). Och man kan inte tro, enligt SMHIs väderprognos över Kosta, att det ska börja regna och åska om bara en halvtimme. Men man vet ju aldrig!

Liam och jag har bara varit idag. Eftersom jag ägnade hela eftermiddagen igår åt att plocka, damma och dammsuga nedervåningen så tyckte jag vi kunde ta det lite lugnt denna lördag. Vi har lekt, lek, lekt och lekt lite till. Och så har Liam såklart tjatat lite om sin pappa. Med jämna mellanrum frågar han vart pappa är och så fort han får syn på vår bil eller motorcykel kommer ett glädjande; “Pappa!”. Men jag får göra honom besviken varje gång, för hans pappa kommer inte hem förrän på måndag. Istället har dom pratat i telefon idag och Liam var såå lycklig efter samtalet! Pappa Simon är hans stora hjälte!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam