fredag 29 juli 2011

Liams ljuvliga teservis

IMG_0760

I onsdags fick jag en efterlängtad avi och körde direkt till grannbyn för att hämta hem paketet. Liams nya fina teservis från Barnkällar’n hade kommit! Den var så söt i sin limegröna färg och sina vita prickar. Liam blev eld och lågor när vi öppnade paketet och han insåg vad som fanns där i. Och sedan dess har det blivit många koppar te för både sambon och mig!

Tack än en gång till snälla Jeanette på Barnkällar’n för presentkortet!

Glöm nu inte att alla mina läsare har 15% på hela sortimentet! Skapa inloggningsuppgifter och ange koden “agnes” för att ta del av erbjudandet som gäller fram till den 15 Augusti. Fraktfritt vid köp över 500 kronor!

“Månadsklippet” för juli är de supersöta solstolarna från Jabadabado. De finns i färgerna röd och blå med vita stjärnor och passar barn mellan 1-5 år. Ordinarie pris 299 kr, nu 229 kr. Så skynda fynda!

2 kommentarer:

Carolina sa...

Åh vilken söt teservis, kan tro att Liam blev lycklig... känner igen det där att man själv får offra sig för mååånga koppar kaffe/te. ;-) kram!

✫Familjen Bus✫ sa...

Jätte sött!!! :)

Sv: hihi tack så mkt! Man kan ju lätt säga att den tävlingsinriktade Niclas var lite små sne för den höga poängen ;) haha

kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam