tisdag 26 juli 2011

Vaken natt

Liam var ett riktigt monster i natt. Ett vaket och piggt monster. Jag hade redan problem med att somna i gårkväll, utan Liams hjälp. Men så fort jag håller på att slumra in vid halv tre tjuter det till från hans rum. Sen blev det tyst innan jag hör litet tassande fram till dörren. Där står min spillevink med snuttisar, tutte och sin kudde och tittar på mig med rådjursögon. Han kröp upp till oss men inte blev det långvarigt. För efter en timme vaknar jag av att han kommer springandes och är ledsen. Då hade han smitit ner till nedervåningen och var jättearg för att han inte fick tag på sin stora ballong som han fick på marknaden i går. Han skulle absolut inte sova och jag vågade heller inte stanna i sängen ifall jag skulle somna och han skulle smita ner och greja igen. Så vi gick ner, åt frukost och tittade på en film i mörkret. När han ätit klart kröp han upp till mig i soffan, filmen tog slut så vi tog en ny. Sen somnade vi som stockar båda två, tätt i soffan.

Sambon väckte oss vid nio-tiden. Då var han påklädd och på väg ut till bilen med Diesel. Vi hade ju en tid vid åtta hos veterinären i Nybro men efter den jobbiga natten så fick vi en ny. Var egentligen meningen att vi alla skulle åkt tidigt och ätit frukost på konditoriet och myst, men nu blev det som det blev. Och jag stannade hellre kvar i soffan med Liam medans han åkte. Och inte blev jag människa igen förrän nu vid elva-tiden.

1 kommentarer:

✫Familjen Bus✫ sa...

Nämen usch vad trist :( Jobbigt när de blir små odjur på nätterna ;)

kram kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam