lördag 16 juli 2011

Snodd cykel

IMG_5142Liam på cykeltur med morbror i våras!

Herregud, man blir så trött på odågor som inte vet skillnad på ditt och mitt. När jag var ute innan och städade på vår farstubro fick jag se att vår cykel var puts väck. Det tog en lång stund innan jag fattade att den faktiskt var stulen och fy fan vad jag blev arg. Cykeln sket jag väl i, det var ju Liams cykelsadel jag var mest orolig för. Den var ju apdyr när vi köpte den förra året.

Det går en grusväg upp till oss och man måste vända för att komma ut igen, så vi har ingen onödig trafik utan det är bara vi och grannarna som går och kör här. Då är det alltså någon liten jävel som har gått förbi hos oss och snokat, fått syn på cykeln och bara tagit den, antagligen för att han/hon var för lat för att gå. Men ingen av grannarna har sett eller hört något!

I alla fall, jag satte mig i min vrede och skrev ut en lapp att köra upp och sätta på Konsum. Och samtidigt spana efter cykeln då givetvis. Vart står den när jag kommer dit? I cykelstället! Odågan måste haft vett att ställa den där synligt eller om någon annan vänlig själ hittat den.  Så lappen var bara att knyckla ihop, och sen fick sambon cykla hem med den.

Att vi sen var och handlade tidigare idag, stod och pratade med några vänner bredvid cykelstället utan att lägga märke till vår egna cykel – det kan vi ju tala tyst om!

3 kommentarer:

Sandra Michelle Mårtensson sa...

Men ni har inte bara glömt cykeln där då? Jag gjorde nämligen den tabben för ett par år sedan ;) Haha. Annars förstår jag din vrede.. Vi har börjat låsa in och låsa fast allt sedan grannens grejer började försvinna. Tråkigt :(

Agnes sa...

Sandra Michelle Mårtensson:
Haha, nej nej.. Sist cykeln användes var för ett par veckor sedan av min mamma. Och cykeln försvann nu för ett par dagar sedan. Så nog är det en odåga som varit i farten alltid :)

Sandra sa...

Tur att ni hittade cykeln igen,
så trist med människor som inte kan låta bli andras grejer!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam