lördag 9 juli 2011

Power Big Meet

P7089795 Cruising i Västerås 2006.

Om du är eller har varit på Power Big Meet i Västerås denna helg, tala då inte om det för mig. Jag är redan trumpen som det är. Jag vill ju också dit. Jag vill också åka jänke, cruisa i åtta timmar i streck, sova (läs; nuppa) i tält, andas in avgaser, gå på marknad och köpa skräp, dregla över drömbilarna och festa som en hel karl. Jag vill ju också.

Första året jag var där, 2004 om jag minns rätt, var helt ljuvligt. Det var underbart. Jag var singel, sexton och supertokig. Vad jag älskade det! Det gav mersmak, absolut. Vi åkte upp i min dåvarande bonuspappas Buick Electra –68. Man kände sig som en prinsessa. Eller plåtluder kanske passar bättre, man var ju lite galen i den åldern. Tre fantastiskt roliga dagar då man var helt hög på stämning, människor, bilar och avgaser. Jag vill, jag vill, jag vill!

1 kommentarer:

Helena sa...

Jag missade det också!!! Ville verkligen dit... Men hade ju redan bokat resa i helgen. :(
Det var säkert heelt värdelöst detta år!! Vi får köra på det och hålla för öronen om vi hör något annat... :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam