onsdag 6 juli 2011

Klick, klick!

IMG_9416
Liam i sin nya (och söminga) pyjamas!

Jag råkade visst klicka hem lite kläder till Liam i helgen. Kunde inte låta bli, MyKidoo har ju 50% på hela sortimentet nu (ange koden “sommar 2011” i kassan) och jag är tokig i deras barnkläder. Egentligen skulle jag bara beställa hem lite födelsedagspresenter till en viss liten kille, men sen råkade det även bli en pyjamas, ett par jeans och en mössa till Liam. Men vafan, halva priset! Och vet ni vad pyjamasen kostade? Femtio spänn! Vadå fynd? Och det är ju faktiskt inte ofta jag handlar kläder till Liam. Ytterst sällan faktiskt, vad sambon än säger.

4 kommentarer:

Veronica - mamma till Theo och Tim sa...

Har också klickat hem en del till barnen =) Ska hämta paketet i morn. Den pyjamasen ahde jag till Theo - tyvärr var trycket dåligt...hoppas du har bättre tur!

Veronica - mamma till Theo och Tim sa...

Jaq köpte nämligen den pyjamasen (visste att trycket var "sämre"), + en tröja och ett par byxor. Tröjan är lika fin som den var från början med tryck och i färgerna. Pyjamasen är jätte fin i tyget och färger men ögonen på magen är nästan helt borta...

Unknown sa...

Dom har så mycket fina kläder!

Andrea sa...

Vad mycket finare den var i färgen än jag trodde - nu ångrar jag att jag inte klickade hem den också med resten av min beställning som jag fick hem igår...

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam