fredag 29 juli 2011

Vår fredag

IMG_0783 Liam med sin teservis från Barnkällar’n!

Eftersom vädret har varit skittrist och regnigt har vi hållit oss inne. Det är ju bara två dagar kvar tills vi ger oss av till stugan så en storstädningen var på sin plats. Simon och jag har hjälpts åt som ett riktigt team och fint blev det! Nu gäller det bara att låta det vara fint tills vi åker också, det blir en utmaning!

Kvällen har vi ägnat åt att laga middag, äta tacos och titta på film. Mormor har varit här också och “fikat”. Liam hämtade hela sin teservis för att bjuda på “te och kakor” och det var riktigt gott, konstaterade både mormor, sambon och jag.

Liam ligger nu och sover efter en lång dag. Sambon och jag ska krypa ner i soffan med rostade brödstänger och guacamole. Patrioten spelas in i skrivande stund så det blir kvällens film för oss!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam