fredag 22 juli 2011

Snart dags att åka!

IMG_0427Liams väska är packad inför en natt hos gammelmormor!

Vi ska strax ge oss av till gammelmormor och bonusgammelmorfar. Liam ska sova hos dom i natt då sambon och jag ska på äventyr ikväll. Vi har beställt bord på Calmar Hamnkrog där vi ska äta en god middag. Sen, klockan sju, ska vi möta upp sambons pappa, syster och svåger för att se årets uppsättning av Klämman & Bulten, en raggarfars som gått på Bastionen i Kalmar i några år. Förra året var det dock ingen så det kommer bli ett kärt återseende ikväll. Dom är helt underbart roliga! Och i pausen bjuder dom på korv, mos och pucko. Härlig stämning varje gång! Frågan är bara hur vädret blir ikväll, vi ska ju trots allt sitta utomhus!

3 kommentarer:

Camilla sa...

Älskar väskan! Vart kommer den ifrån?

Hoppas ni får en trevlig kväll :)

tildaa sa...

vilken söt väska! :D

Tess sa...

Vill du växla blogglänkar ?
kommentera i min blogg om du e intresserad :D
kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam