måndag 25 juli 2011

Marknad i Tingsryd

IMG_0553
Åka karusell är inte ett dugg kul…

Tänk att vi fick så fint väder idag, passar perfekt på sambons första semesterdag! Hoppas bara att de kommande fyra veckorna kommer vara lika varma och soliga, för någon gång måste vi väl få lite sommar!

Idag åkte vi till Tingsryd och besökte deras stora marknad som pågår i två dagar. Precis så ska marknader vara, hundratals stånd, tivoli och mycket folk. Inte som de små marknaderna här omkring som tar fem minuter att gå igenom. Och nog var det mycket folk som hittat ut ur stugorna, vi träffade en del känningar också. Helt plötsligt kom det en gubbe och dök ner i vagnen till Liam, då var det min pappa och hans kompis som också var på marknaden. Liam var jätteblyg, som alltid när han träffar sin morfar. Han vågade knappt titta på honom, fyy så läskig han var! Men snart ska vi hälsa på honom och åka traktor igen, då är Liam verkligen inte blyg! Morfar fick ju till och med en puss och en kram sist han fick åka med i traktorn.

Lite handlat blev det såklart också. Bland annat en Iron Maiden-tröja till Liam och så skulle han ju givetvis ha en ballong också, ett lejon. På väg tillbaka till bilen tänkte jag vara snäll och låta honom åka karusell också. Men det var verkligen inget kul alls! Han satt där och var helt förstörd, tårarna rann och de små armarna sträckte sig efter oss. Så han fick hoppa av igen. Fast hade han inte fått åka karusellen, då skulle det bli ett jäkla liv för det istället. Envisa unge!

1 kommentarer:

Maddis sa...

Kikade in trevlig blogg:) ha det gott

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam