söndag 17 juli 2011

Vilken söndagsmiddag

IMG_0155Visst är blåbärspaj gott – men pepparkakor godare!

Vi har ju inte grillat på jättelänge så nu var det faktiskt dags. Mamma och Peter kom hit och vi har ätit en jättegod grillad middag. Och efterrätten var ju inte fy skam den heller; sambons smarriga blåbärspaj med vaniljsås!

Just nu pågår det en tävling här hemma. Mitt i efterrätten kom vi in på ämnet “sommarkantareller” och genast kunde jag se hur det börjar rycka frenetiskt i sambons ögon. Han slängde i sig pajen, studsade upp ur stolen och betedde sig som ett rastlöst barn. Det tog inte tio minuter förrän han var ute ur huset och iväg med motorcykeln i skogen. Mamma och Peter var inte sämre dom och tog bilen till skogen. Så det här kan bli intressant – vem kommer vinna?

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam