tisdag 12 juli 2011

I vårt kvarter

IMG_9886Här bor vi!

Här i vårt lilla kvarter finns det fem röda hus med vita knutar, sammanlagt sexton lägenheter fördelade med två till fyra per hus. Husen är k-märkta och otroligt charmiga gamla arbetarbostäder. Dock ägs de av glasbruket och det resulterar i att de står och förfaller. Jättetråkigt, tycker vi som bor här. Och säkert alla andra i Kosta också.

Men nu, äntligen, har glasbruket bestämt sig för att sälja husen. Det är verkligen på tiden, dom har ju varken tid eller några som helst resurser att lägga på oss. Så nu håller jag tummarna för att någon vänlig (och rik) själ vill ta sig an dom.

Läs mer här i annonsen på Svensk Fastighetsförmedling.

1 kommentarer:

Martina sa...

Men FÅR verkligen K-märkta hus förfalla... Trodde det var en av reglerna att de som äger sådana hus måste se efter dem! Skandal!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam