torsdag 7 juli 2011

Bus hos gammelmormor

IMG_9460Vattnar gammelmormors blommor!

Efter en härlig sovmorgon och frukost åkte Liam och jag till gammelmormor. Vi har ätit jordgubbar och busat med lille Bonzo. Givetvis har min bulle även hjälpt gammelmormor att vattna blommorna, det är ju bland det bästa han vet!

Sambon är nu hemma från jobbet och vi ska strax bege oss in till Växjö för att handla födelsedagspresent till Liams farfar. Vi ska fira honom i efterskott imorgon på hans favorithak i Nybro nämligen.

5 kommentarer:

Martina sa...

Åh det där var nog det finaste kortet på länge. Perfekt!

✫Familjen Bus✫ sa...

Vilken fin bild! Kanske blir ett kommande Mykidoo-tävlingsbild? ;)

Goingarna hälsar tack tack :)
kram kram

Jeanette sa...

Vilken underbar bild!

Agnes sa...

Jeanette:
Tack så mycket! :)

Tesslan sa...

Wow wow och wow. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga eller skriva för att verkligen förmedla hur roligt VACKER och mycket inspirerande blogg du har. Hittade hit via Fixa Din blogspot och kommer genast adda mig som följare. Började blogga om kläderna jag syr i mitt företag, men har senare tid blivit mer och mer intresserad av foto och form och då är ju din blogg rolig att kika runt i. Du har lyckats så bra i din design. Märks att du har vana och är duktig. Med tre små i hasorna dagarna i ända har jag svårt för att hinna lära mig allt jag vill, men det går framåt så sakteliga. Ha en skön sommar./Therese

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam