lördag 1 januari 2011

Nyårsafton

Vårt nyår är nu till ända och januari är här! Vår nyårsafton har varit toppen, lugn och skön med min lilla familj! Vi har ätit jättegod middag; fondue med kött och kyckling samt en massa smaskiga tillbehör. Supergott! Det är så mysigt att bara sitta och plocka i timtal och prata, mätt blev man också! Efter den lååånga middagen körde vi trekamp i Wii Sports och åt efterrätt. Liam var i full gång här, klappade händerna, tjoade, dansade och smaskade i sig massa glass. Goa unge! Han var så söt i sin nyårsoutfit också; skjorta, fluga och jeans! Strax innan midnatt mötte vi upp familjen Neikter-Patron för att fira in det nya året. Massa raketer blev det i kylan. Liam reagerade dock inte som vi förväntat oss, han var livrädd för allt tjutande och smällande och ville bara upp i famnen. Simon fick till slut ta med honom hem igen medans vi stannade kvar en stund till.

Nu är man riktigt trött efter all god mat, trevligt sällskap och kortspel. Med andra ord ska jag gå och häva mig i sängen jämte min karl. Blir dock lite läsning i min nya bok först, annars kan jag inte sova. Bokmal number one.

Hoppas att alla haft en jättefin och minnesvärd kväll! Ser med nyfikenhet fram emot ett fantastiskt 2011!

IMG_8807IMG_8812IMG_8816

3 kommentarer:

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

God fortsättning!

maria sa...

så sjukt söt han är!
god fortsättning!

Erika Wilhelmsson sa...

Åh vad stilig han var :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam