måndag 17 januari 2011

Vår måndag

IMG_9784
Liam sitter i skrivande stund och äter kvällsmat framför Djungelhjul.

Min lilla stjärna har haft en låååång dag idag. Väckte honom en timme tidigare än vanligt, redan vid kvart i sju. Han var pigg som en lärka och hade inget emot att gå till dagis vid kvart i åtta. Väl hemma igen satte jag igång och jobbade på min allra första dag som webansvarig för Barnshopping.se. Känns jättekul faktiskt och jag hann med en hel del under de sex timmarna vid datorn. Det kommer bli bra det här och jag kommer trivas som attan, känner jag!

Pappa Simon hämtade Liam efter jobbet och han hade visst varit väldigt trött under dagen. Efter middagen hann dom inte ens bära in honom i sängen, han hade somnat direkt. Men det verkar inte bekomma honom ett dugg att han får gå två timmar extra per dag, Han älskar ju dagis! Det är väl kanske lite värre för mig, jag är ju så van vid att ha honom hemma. Men så kommer det vara ett tag framöver, så jag får bita ihop och njuta av honom så mycket jag kan om kvällarna istället!

5 kommentarer:

Cicci sa...

Grattis till jobbet. Tror de kommer gå finemang. :)

Josefine sa...

Tänkte höra.. Vet du om det går att få klickbara länkar på ens kommentarer?

MADELEINE sa...

Tack för en bra första dag ;-)

En pojkmammas vardag sa...

Så kul att du fått det jobbet vännen! Känns som att det passar dig jätte bra :)

Du har en award att hämta inne hos mig också!
Kram kram

tarja sa...

Du kommer vänja dig du oxå. :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam