torsdag 6 januari 2011

Leo’s Lekland

Nästan hela vår Trettondagsafton har spenderats i Växjö på Leo’s Lekland tillsammans med Therese, Tompa och deras lille Alex samt Shanti, Svante och deras söner Viggo och Tristan. Det var evigheter sen vi var där sist men det måste det bli ändring på nu, Liam tokälskade ju stället! Han och kompisarna rusade runt i tre timmar och åkte rutschkanor, klättrade, kastade bollar, cyklade och hade jättekul! Fast jo, överlag så var det nog papporna som var på störst bushumör i gänget!

Min LiamTommy och SimonTristan med mamma ShantiViggo med pappa SvanteLiam och pappa SimonAlex och bonuspappa TommySimon, Liam, Alex och TommyTristanViggoAlex med mamma ThereseTommy, Alex, Simon och LiamLilla AlexTommySvante med sönerna Tristan och ViggoLiamAlex

9 kommentarer:

Erika Wilhelmsson sa...

Underbara bilder!

Beatrice, mamma till skrutten Robin sa...

Åhh vilken härlig bild den sista på Liam är, man ser verkligen hur kul han har :)

Ja, det är svårt det där. Jag tror ju inte att han vet vad det är han säger, men ändå...


kram

Tina sa...

Sv : Jo men visst är det :)
Vart så glad när jag hittade alla korten, satt länge o kollade :)
Hoppas du får en toppen fredag!

-fam bus- sa...

åååh så skoj! :)

markaanna sa...

Härligt med bus! Tillbringade E`s födelsedag på Leos i Borås. ALLA som var med stor som iten hade kul hela dagen.

Mrsfunky sa...

Ni såg ut att ha haft en mysig dag! Det är ju sååå roligt att vara i lek-och busland. Där kan man ju roa sig mycket både liten och stor.

Ja, Disney On Ice kan jag verkligen rekommendera till dig när Liam blir lite större, så mysigt och roligt. Kommer nog att ta med mig båda killarna dit nästa år.
Ha det gott! Kram

Unknown sa...

Åh vilka härliga bilder! Jag önskar att vi alla här hemma kunde bli friska nån gång. Jag vill också åka till leklandet och åka och bada med barnen!

Carola sa...

Roligt!

Johanna sa...

Vi har Leos lekland här uppe med. Det är så roligt och lockar fram barnasinnet hos alla, ibland är det nog de vuxna som har roligast ;)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam