lördag 8 januari 2011

På 2-årskalas hos Viggo

Klockan ett idag var vi framme hos lille Viggo som igår fyllde 2 år! Massor av kompisar var med på kalaset; Veronica, Orlando, Alex, Wilma, Viggo och Tristan. Alla föräldrarna var också med såklart och vi alla smaskade på bullens och glass! Liam “skötte” väl sig ganska bra, det blev lite kiv och några knuffar hit och dit. Han är ju som sagt lite av en ensamvarg min son, vill gärna vara ifred. Men när vi skulle gå kramades han och Viggo, en riktigt stor kram och dom var så söta!

AlexFödelsedagsbarnet ViggoLiamThessan, Alex, Viggo, Orlando, Veronica och LiamOrlandoVeronica och Wilma

4 kommentarer:

Johanna - mamma till Leia sa...

sv: tack! :)

Sara, mamma till pseudotvillingar sa...

Ja dom är helt berårande när man sert bilden på alla syskon önskar man nästan att man hade allihop fast man vet att man inte orkar haha.

Erika Wilhelmsson sa...

sv: Men vi har ju kanalerna direkt ur väggen. Kan man ha boxer då? Det vore ju superbra i så fall. Men kanske lite onödigt dyrt just nu bara för att jag vill se på hipp hipp. Haha

Nina sa...

tack snälla du för grattishälsningen. tror du va först på bloggen :P

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam