onsdag 26 januari 2011

Härliga onsdag

IMG_9909Peter plågar mig…

Jag har haft en riktigt bra dag! Det har lugnat sig på jobbet rejält nu (missa inte månadens nyhetsbrevet som är ute) så idag slutade jag vid halv tre efter flera roliga uppdrag. Vid tre hämtade vi Liam på dagis, han var full av bus när vi kom och kutade runt som en galning. När han visat oss alla roliga leksaker vinkade han till dagisfröken och så sprang han ut i kapprummet fort som attan. Jätteskönt att få hem honom och få mysa lite. Vi kollade på tv, smaskade på kex och lagade middag i godan ro.

Vid sex gick vi ner till mammas kille, Peter, för att få min tatuering fixad. Har ett kors med vingar på vristen som jag länge ångrat för att den är så fruktansvärt ful och oproffsigt gjord. Så Peter piffade till den med lite färg och snygga skuggningar!

Nu ska jag slänga mig i soffan och kika på tv med sambon, om jag får välja blir det Familjen Annorlunda från tidigare i veckan!

1 kommentarer:

Unknown sa...

Vilken fin blogg du har!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam