fredag 28 januari 2011

En mysig födelsedagspresent

IMG_9951Liams nya och supermjuka pärlsammetsfilt!

Som sagt, Liams 2-årsdag närmar ju sig med stormsteg och idag fick han en tidig födelsedagspresent på posten! Det var snällaste Lena på Darling Express som skickat den snygga pärlsammetsfilten “Retro Revolution” av märket Elodie Details. Jag vill inte ens tänka på hur länge jag suktat efter denna filt, likaså åkpåsen med samma mönster. Tycker det är så snyggt och så matchar det oförskämt bra till vår sittvagn i limegrönt och svart!

Tusen tack till Darling Express för den jättefina och praktiska presenten!

4 kommentarer:

Miss M sa...

Sånt blir man glad av! Älskar Elodies saker; har själv köpt deras åkpåse Folklore rose samt filten Rockabilly dot, så fina båda två! På G hem nu är haklappar, nappar och nappflaskor från samma märke =)

KRAM MALIN

Anonym sa...

Wow, så gulligt. Jag älskar deras åkpåsar och det där mönstret var ju verkligen sketasnyggt!

Nina sa...

å den va super snygg! :D

En pojkmammas vardag sa...

En superfin filt! Älskar också det där mönstret :)
Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam