tisdag 25 januari 2011

Slut för idag…

IMG_9895
Finaste leendet i världen ♥

Min lille plutt sover sedan ett par timmar tillbaka. Det var knappt att jag ville natta honom, hade gärna myst med honom lite till. Har jobbat hela dagen även idag, så jag har inte hunnit njuta av honom riktigt. Men imorgon slutar jag vid halv tre så då ska jag hämta honom på dagis och sen ska det bli Liam-tid för hela slanten. Vi ska kanske ner och hälsa på Liams bonusmorfar också, jag är nämligen i stort behov av att fylla i min fula tatuering på vristen. Annars blir det bara lugn och ro imorgon, massa mys och gos i soffan med min goding.

Nu ska jag kasta mig i soffan, njuta av ensamheten och favoritprogrammen som spelats in. Sen kommer äntligen sambon hem!

4 kommentarer:

-fam bus- sa...

Åååh så skönt att känna så att man knappt vill lägga sina barn... Hehe här hemma längtar jag oftast till kl 19.00 Eller ja, de dagar man bara gått hemma o haft en vild o galen son ;)

hahaha! Den var inte schysst! Jaja, som tur är går den fasen över och övergår till nått annat ;)

kram kram

Evelina Patron sa...

Jag hoppas du slängt dej i soffan o tryckt i dej något gott:) Klart Liam ler så åt sin underbara mamma, sötaste Liam, finaste mamma. Tycker om er sååååå mycket! Mys en massa med killen ikväll o försök slappna av riktigt. Kan komma o ge dej massage imon ;) Miljoner pussar till min vackra<3

En pojkmammas vardag sa...

Underbaringen! Det är trist när man inte hinner med sitt barn som man vill ... men jag tror att ni tar igen det idag :)
Kram!

pysselfamiljen sa...

vilken underbar bild! du har så underbart sjukt söt son

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam