måndag 24 januari 2011

Min lille tomte

Simon jobbar eftermiddag den här veckan så Liam får inte börja på dagis förrän vid elva varannan måndag. Jäkligt korkat enligt mitt tycke, men tur ändå att han får gå några timmar. Så under hela förmiddagen när jag jobbat har Liam och hans pappa lekt som sjutton. Skitgrisen fick ett bad också innan det var dags att lämna honom på dagis.

Jag fick jobba över idag, ska jobba hela kvällen. Så mormor och morbror var snälla och hämtade Liam vid tre, sen fick han följa med mormor in och äta pannkakor. Tog själv en liten paus från jobbet och smet in för att gosa med min lille tomte. Han var på riktigt bushumör och så hade han hittat mormors varma och goa innetofflor. Dem skulle han ha på sig och se söt ut! Mammas goding. Mormor var tvungen att smita nu vid fem så Liam och jag är tillbaka hemma igen. Fisungen pustar ut framför favvisbarnprogrammen och jag väntar på att få göra klart kvällens jobb. Får hoppas att det löser sig.

IMG_9871IMG_9861IMG_9853

1 kommentarer:

Amanda sa...

Haha så söt han är! ^^
Full av bus! :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam