onsdag 19 januari 2011

Min första dag i Stockholm

046Bingo och Moe poserar!

Dagen har gått över förväntan, vad hade jag att vara nervös över egentligen? Tågresan från Lessebo gick jättebra. Madeleine hade förbeställt frukost till mig och resten av tiden ägnade jag åt att sova. Det var ju knappt något folk alls i vagnen så det var riktigt lugnt och skönt. På centralen mötte Madeleine upp mig och vi gick till Jensen's Bøfhus och åt en god lunch!

Vid två var vi (efter att ha gått vilse) äntligen framme på Skeppargatan. Moe, datakillen som snabbutbildar mig de här två dagarna, sitter och jobbar i Bingo Rimérs studio. Det var ju lite smålustigt, jag är ju inte så van vid att jobba i en sån miljö annars. Men det var häftigt, kul att se Bingo in action också när han fotade. Katrin och lille Ringo kom också förbi en runda!

Klockan sex kände vi oss ganska klara så jag tog tunnelbanan (helt själv utan att vara minsta rädd!) till Fridhemsplan där jag mötte upp Dessi, sen åkte vi hem till henne i Bromma. Vi har ätit lite middag och jag har tagit en välbehövlig dusch!

Nu ska jag ägna resten av kvällen till att plugga på mina hemläxor jag fick av Moe. Måste vara riktigt på hugget imorgon och suga in allt han visar och berättar, så jag har koll när jag kommer hem igen och ska jobba. Sen ska jag sova som ett barn, är helt slut. Bli en lång och spännande dag även imorgon!

2 kommentarer:

En pojkmammas vardag sa...

Låter hur skoj som hellst! Bingo, Katrin och lille Ringo skulle jag också vilja möta :)
Hoppas att denna dag blir minst lika bra!
Kram

tarja sa...

Vad roligt du verkar ha haft!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam