söndag 16 januari 2011

Myskväll

Ikväll har vi fluffat som grisar hela högen. Vi åt en jättegod middag bestående av fläskkotletter, kroketter, bearnaisesås och sallad. Mumsfillibaba om du frågar mig. Liam har smaskat på glass också. Jag kunde inte motstå rådjursögonen, det lilla fingret som pekade på frysen och hans "gass… gass…”. Men till mitt försvar så är det ju faktiskt lördag!

Efter nattning hyrde brorsan och jag film och gottade oss med chippe och dippe. Det blev Trollkarlens Lärling med Nicolas Cage eftersom vi var sugna på lite äventyr och action samt att utbudet hos Telia var magert. Men jag gillade den. Den var mystisk, spännande, rolig och lite romantisk. Ja, sådär småmysig liksom. Kanske har det lite att göra med att min favoritskådis är med i den också. Det spelar egentligen ingen roll vilken skitrulle Nicolas Cage tackar ja till, honom sviker jag inte i första taget. Aj löv him tu de muun änd back. Typ.

Och förresten, soundtracket Secrets med One Republic är riktigt riktigt bra!

1 kommentarer:

tarja sa...

den filmen är bra.

SV: jag tycker man inte behöver vara rädd för döden. men jag har ändå någon slags respekt för den... tack för boktipset. ska se om jag hittar den på bokaffären ;)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam