söndag 30 januari 2011

Vår söndag

IMG_0025Liam leker cowboy innan läggdags – lika tuff (om inte tuffare) som idolen Woody i Toy Story!

Hela söndagseftermiddagen har jag ägnat åt att städa som en dåre. Mormor och morbror tog med Liam på promenad och sambon min han tittade på sport, så då passade jag på att gå loss på övervåningen. Det var ju knappast dammsuga lite här och skura lite där – jag var extremt noggrann. Jag brukar ju annars bara ytstäda lite och låtsas som att det regnar, men inte idag! Både vårt sovrum, Liams rum, badrummet, hallen och förrådet skimrar nu som aldrig förr! Gud, vad härligt!

Ikväll har vi tagit det lugnt, ätit pizza och kollat på Solsidan. Jag har även tagit tag i två stycken bloggdesign-beställningar som legat på hyllan i ett par veckor. Känns som att man inte hinner i veckorna längre. Sex timmars arbetstid vid datorn varje dag gör att man inte är så jättesugen på att varken blogga eller göra annat när man är “ledig”. Likadant på helgerna, då vill man bara njuta av familjen och hitta på lite roliga saker, göra sånt man inte hinner eller orkar med annars. Men nu så har jag fått tummen ur röven, känns skönt att snart ha dem färdigdesignade även om det är lite småpill kvar!

Nu ska jag krypa till kojs och läsa min bok innan det är dags att säga godnatt och slumra in! Imorgon är en ny dag med dagis för Liam och jobb för oss päron!

1 kommentarer:

En pojkmammas vardag sa...

Duktig du är som storstädat hemma! det ska jag försöka med här hemma idag ....
KRAM!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam