torsdag 13 januari 2011

Torsdagsmys

IMG_9570Det fina ljushuset jag fick av mamma i julklapp.

Sambon har lämnat mig och Liam för en helg med grabbarna i Göteborg. Det är inte ofta han åker iväg eller umgås med sina kompisar så jag tror dem kommer få hur kul som helst både under och emellan Handbollsmatcherna. Jag skjutsade honom till Emmaboda tidigare idag och vi åt en god lunch på Emmagården, bara han och jag, innan tåget skulle gå. Känns ju lite småtråkigt såklart, jag kan inte minnas när vi sov ifrån varandra sist och han kommer inte komma hem förrän på söndag. Men jag tror vi kommer ha att göra ändå. Jag ska jobba undan imorgon och sen ska Liam och jag mysa hela helgen!

Jag tänkte vi skulle börja med helgmys redan ikväll faktiskt. Har städat lite och tänt ljus. Snart blir det en god middag också och kanske, om det inte är något kul på tv, hyr vi en film via Telia-boxen. Har även köpt semlor till ikväll, bättre kan det ju inte bli!

5 kommentarer:

Unknown sa...

Åh, jag tycker det brukar kännas så himla tomt när min sambo åker bort sådär. Nu händer det visserligen inte särskilt ofta, men det är väl också därför det känns så mycket kan jag tänka mig.

Nina sa...

å ja har det där huset med. älskar det! :D

å va trevligt för mannen din å åka på handboll. själv kollar man ju på tv :P förstår att du kommer att sakna honom dock...

semla käka ja idag med. usch va hemskt d e. ja e helt besatt. ja kommer öka i vikt som ett as nu då dem måste börja i förtid med semlorna :P ja har ju iiingen disiplin heller för den delen. ;) semlor är ju fööör gott!

-fam. bus- sa...

wow så fint det var! :)

Emma Johansson sa...

Vilket fint ljushus :)
Ni kommer nog få en kanonmysig helg tillsammans!

Mrsfunky sa...

Vilket underbart ljushus!
Ja, det brukar kännas bra tomt när dem ger sig iväg en helg, men samtidigt kan det vara skönt att få lite egentid oxå.
Hoppas du och Liam får en toppenhelg på alla sätt.
Kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam