tisdag 11 januari 2011

Slut för idag…

IMG_9549Liam och mormor ritar!

Nu är jag äntligen färdigjobbad för idag. Man blir galet trött av att sitta vid datorn och i telefon i timtal. Men visst är det roligt att ha något att göra när Liam är på dagis! Nästa vecka kommer han att börja gå längre dagar (nu går han måndag till onsdag 09:00-14:00) eftersom jag är anställd som webansvarig för Barnshopping.se från och med måndag. Det funkar såklart att jobba även när han är hemma (han är så tyst och duktig – oftast) men samtidigt känns det som han försummas. Jag vill ju såklart vara närvarande och ge honom uppmärksamhet när han är hemma. Så då har han mycket roligare på dagis ett par timmar extra varje dag, kommer säkert gå toppenbra! Och så får jag ägna mig åt mitt nya jobb helt och fullt!

Nu ska vi strax äta lite middag, gubben lagar klyftpotatis, schnitzel och grönpepparsås i skrivande stund. Liam och mormor är i full gång och busar också. Resten av kvällen kommer jag spendera i soffan med min familj och bara ta det lugnt. Myyys!

4 kommentarer:

maria sa...

Hej Agnes!
God fortsättning.

Alltid lika trevligt att titta in på din fina blogg :)

Vill tipsa dig om våran fototävling som startar idag. Din söte Liam gör sig så bra på bild :)

Du kan läsa om tävlingen i vår blogg:
http://smultronbyn.wordpress.com/2011/01/11/arets-smultronbyn-bild-2010/

Vill även tacka för vårt samarbete under år 2010 som vi tycker har varit toppen.
Tack så jätte mycket :)

Maria

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Mums vilken middag =)

Sara - Thaison sa...

Det blir ju jättebra att Liam kan vara på dagis ett par timmar till för precis som du skriver så tror jag det är bästa lösningen. För när han är där kan du 100% fokusera på jobbet och inte behöver känna att du försummare honom. Grattis till jobbet!

tarja sa...

Åh, vill oxå ha ett nytt jobb :) Lycka till nu med det nya jobbet :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam