torsdag 20 januari 2011

FORMEX

Madeleine, Muppsan och Josefin överraskade mig med en tur till FORMEX-mässan i förmiddags. Aldrig varit där tidigare och det var galet stort! Hittade massa roliga nyheter också givetvis, har skrivit upp kläder från både Nova Star, Snoozy och Lipfish på önskelistan. Och så annat smått och gott såklart!

Vid ett begav jag mig in till Moe i stan igen för att fortsätta där vi slutade. Blev dock en timme försenad. Varför? Det vill ni inte veta.. Herregud, vilket kaos det blev. Satte mig på fel tunnelbana två gånger innan jag hamnade rätt, på Karlaplan. Ingen aning hur jag lyckades, var ju så noga med att läsa all skyltar. Men men, jag kom fram till slut!

Klockan fem var vi färdiga så jag åkte in till Centralen igen. Har sedan dess suttit på ett mysigt café och jobbat lite. Om en liten yttepyttestund ska jag möta upp tjejerna och vi ska äta middag ihop! Ska bli kul! Sen vid midnatt går mitt tåg hem igen. Ska bli riktigt skönt, det har ju varit två intensiva dagar med massa intryck och lärdomar. Sen saknar jag mina pojkar så det gör ont <3

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, ibland är det skönt att höra att det inte bara är vi som bor här som är vilse i tunnelbanesystemet. Jag har bojkottat den sen länge, så jag är glad att vi flyttat från linjesystemet och nu får förlita oss på bussar. De har iaf en förare man kan fråga! :D

bagerskan sa...

Sååå otroligt jätte-jätte avis men oootroligt glad för din skull, you go girl!!
kram Karin

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam