söndag 2 januari 2011

Bye bye julen…

Jag fick ett ryck i eftermiddags och bestämde mig för att kasta ut julen. Jag brukar annars vänta till tjugondag knut men det kliade så förbaskat i fingrarna. Riktigt skönt också att “ha det som vanligt” här hemma!

Liam somnade vid halv nio ikväll efter lite bus, han var ju på sånt lekhumör innan nattning. Min lille kille har en Baby Zoobie sköldpadda som han hämtar och ger mig när det ska busas. Då vill han att sköldpaddan ska smyga sig fram (med lite hjälp av mig) och kittla honom på magen och han riktigt tjuter av skratt! Han blir som tokig när han ser den – min gullebulle!

IMG_8993IMG_8981IMG_8987

4 kommentarer:

En pojkmammas vardag sa...

Söta busunge! Tror att alla städat bort julen redan (ialla fall om man kollar fb ;)) här får julen vara kvar en stund till ... tycker om alla ljusstakarna som lyser upp hemmet :)
Kram!

Josefine sa...

Åh han är så söt din pojk :)

Johanna sa...

Måste bara få säga vilken underbar charmig son ni har...
Så otroligt söt!!!!

Elisabeth sa...

Han är så himla söt =)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam