tisdag 4 januari 2011

Vår tisdag

IMG_9085Liam och Tobias leker med julklappen fisungen fick av faster Lisa; den roliga rittavlan!

Vid fem-tiden idag fick vi storfrämmat av Tobias som är nere från Göteborg i några dagar. Han hade med sig fika som genast fick Liam glädjestrålande. Han åt både wienerbrödet och chokladbollen med god aptit och hans sura humör sen tidigare var som bortblåst. Tänk vad lite socker kan sätta griller och bus i huvudet på de små! ”Farbror Tobbe” hann även stanna på middag och leka lite med Liam innan han begav sig hemåt.

Både sonen och gubben sover nu så jag ska utnyttja min tid väl genom att göra färdigt en bloggdesign och därefter, om jag hinner, förbereda för en ny rolig tävling! Hade gärna velat slänga mig i soffan också och kika klart på What’s love got to do with it men frågan är om jag orkar stiga upp imorgon då. Kanske ska skippa min obligatoriska (och 2 timmar långa) bokläsning denna kväll och istället bara mysa ensam i soffan. Gubben skulle ju kolla på någon onödig sport i morgonkväll så då har jag ju inget att hämta. Mm, får kanske passa på ikväll då. Men först; rolig bloggdesign!

1 kommentarer:

Beatrice, mamma till skrutten Robin sa...

Jadå, vi har inte gjort så himla mycket. Men det är ju rätt skönt det också ibland :)

kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam