tisdag 18 januari 2011

Resfeber?

IMG_9789Hm, vad är det här för en rolig låda?

Imorgon bär det av! Sambon skjutsar mig till Lessebo och vid tio i åtta hoppar jag på tåget till Stockholm. Vid halv tolv ska Madeleine möta upp mig på Centralen och sen ska vi på lunch. Resten av dagen kommer jag spendera tillsammans med Moe, han ska lära mig allt han kan så jag blir lite säkrare som webansvarig. Ska bli spännande att få lära sig nya saker!

På torsdag förmiddag vet jag inte riktigt vad som händer, Madeleine, jag och Muppsan skulle “hitta på något” så lite nyfiken är jag. På eftermiddagen ska jag fortsätta min snabbutbildning hos Moe. Kanske stöta på någon kändis också? Han sitter ju trots allt och jobbar hos Bingo Rimér. Var ju inte längesen jag träffade på honom, världen är ju så teenytiny!
På kvällen blir det middag med tjejerna och sen tar jag tåget hem vid midnatt!

Nu börjar jag bli riktigt nervös. Eller ja, jag kan vara ärlig och säga att nervositeten kommit och gått lite huxflux hela dagen. Tänker jag efter har jag egentligen ingen anledning till det, kommer ju gå jättebra det här, det säger ju varenda kotte. Och det är ju bara två dagar borta från mina pojkar. Både Simon och Liam har tagit ledigt så dom ska ha far-och-son-mys medans jag är iväg. Åh, vad jag kommer sakna dom!

Nu ska jag packa det allra sista och sen bums i säng, imorgon blir det en lång dag med massa äventyr!

2 kommentarer:

Mrsfunky sa...

Det kommer att gå kalas ska du se! Vad spännande med ett nytt jobb.

Lycka till i Stockholm!
Kramar

alexandra mamma till tove sa...

jag tror det kommer gå super duper bra.. de kommer ta hand om dig i stora staden.. :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam