måndag 10 januari 2011

Hemma hos oss just nu…

IMG_9498Liam älskar sina favvisbarnprogram – syns inte det?

Liam är världens snällaste. Faktiskt. Han bara myser när det är han och jag som är hemma själva. Just nu sitter han snällt i soffan och tittar på Playhouse Disney medans jag lagar middag. Han kommer ut i köket med jämna mellanrum och kollar vad jag gör, vill ha påfyllning av dricka eller vill småprata lite. Mammas gullebullesötnosälsklingspompomfisunge.

3 kommentarer:

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Fin lista du gjort! =)

Mysigt att han kan sitta för sig själv så - och du kan fixa!

Annika - familjebloggen som utökas med en familjemedlem vilken dag som helst! sa...

Hehe ja helgen kommer bli toppen, det är jag säker på ;) På söndag fyller dessutom Linus 7 år, så är jag hemma då blir det att göra även om jag nyligen tryckt ut en bebis ;)

Pojknamnen vi valt är av den lite längre varianten. Då blir det en Jonathan eller Johannes verkar det som :)

Jo men precis, det spelar ju ingen roll vad det är som kommer ut :) Men jag kan förstå er förvåning när lille Liam tittade ut :) Men som du säger, det kommer väl en lillasyster en dag :-) Eftersom jag är såå tokig i rosa och fluffluff skulle jag säkert tapetsera i rosa och hålla på du vet, så därför är det lika bra att inte kolla kön - det kan ju bli tokigt :)

Kram kram

Anonym sa...

Han verkar så snäll och mysig. A är lite likadan, hon kan sysselsätta sig (eller vara med och laga maten) men kommer och hämtar saker var och varannan minut för att vara sällskaplig... :)

Nu måste jag titta o mdu har några roliga tävlingar på G! :) Har bara surfat från mobilen och på blogspots sidor kan jag av någon anledning inte kommentera därifrån då... :(

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam