lördag 15 januari 2011

Natti natti…

IMG_9660

Fredagsmyset är nu till ända och vi har haft en trevlig kväll. Inte behöver Liam och jag sitta ensamma när Simon är iväg, för brorsan, mamma och hennes Peter har varit här under hela kvällen och vi har gottat oss med pizza och soffslapp framför tv:n.

Ska strax krypa ner i en kall och tom säng och värma mig med Denise Rudbergs Jenny S. Fick ju 4 av hennes böcker (läst 4 av hennes andra tidigare) i julklapp och har redan hunnit plöja mig igenom två och en halv. När jag väl börjar kan jag inte sluta! Älskar chic lit och hennes böcker är riktigt bra. Så nu säger natti natti och hoppas på en härlig dag med min son imorgon!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, det var så länge sen jag läste en Denise Rudberg bok kände jag nu. Blev lite sugen, måste kolla om jag har någon i mina gömmor som aldrig hunnit blivit läst!
Hon är en av få svenska författare som kan skriva lite vettig chic-lit tycker jag.. ;)

Life Of An Angel sa...

Jag älskar också chic lit!

Caroline sa...

Denise Rudberg är en utav mina favorit författare :) Martina Haag är en annan. Har läst alla deras böcker.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam