fredag 3 juli 2009

» simons älskarinna…

zx7r -1

…här har vi henne, hans nyköpta pärla. Får lov och medge att den var ganska fin faktiskt. Mycket finare än hans förra Ninja som såg lite plastigare ut. Och så hade den får mycket färger och det gjorde inte saken bättre. Nej, han gjorde nog ett bra köp och nu får jag ha bilen för mig själv igen så Liam och jag kan åka ut på äventyr när han jobbar. Och det bästa av allt – mc:n har bara ett säte så gubben kan inte tvinga mig att åka med. Muahahaa.

Lillfisen ska nana middag nu sen vid klockan tre så ska vi åka till Kosta och hälsa på mamsen. Var ett tag sen vi var hos henne nu. Känns lite trist att sitta hemma ensam en fredagskväll när Simon jobbar så då kan man lika gärna hitta på något istället. Och så skulle mamma laga middag och det tackar jag inte nej till..!

3 kommentarer:

Simon sa...

Eftersom du verkar vilja åka med så ska jag fixa en bönpall i vinter så kan du åka med sen till våren ;) Puss

Blogg by Maliin Stoor sa...

En sån skulle jag gärna ha själv!!

är helt motorcyckel såld...

Hälsa dock att han måste vara försiktig, kan ibland gå otäckt fort!!

Ha en skön helg


Maliin

Simon sa...

Jag har farthållare ;)





Farthållare = högerhanden

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam