onsdag 1 juli 2009

» åskväder

Lika galet kvavt och klibbigt idag. Liam fick bada i sin babypool och bli lite ner-svalkad, klart att de små också känner obehag över temperaturen utomhus. Men bada var roligt, mycket roligare än i söndags!

IMG_3352IMG_3354IMG_3365

Man kan nästan säga att vi hade tur med vädret idag. Precis när vi tagit in Liam efter badet så blixtrade det och small till något så in i hela helvete. Jag har nog aldrig varit med om åska som varit så nära förut. Man kan nästan beskriva det som om en mammut övade balett på vårt tak. Fönstren bara skakade och det var helt galet. Men jag ska inte klaga, igår bad jag faktiskt om lite åska så luften skulle friskna till lite.
Mitt i åskvädret kom jag på att mormor var hemma själv och hon är totalt livrädd. Ville springa över och hålla henne sällskap men Simon stoppade mig. “Du går inte ut i det här vädret! Är hon rädd så kommer hon in hit”. Och mycket riktigt. En förskräckt liten mormor kom springande och kutade rätt innanför dörren. Då slapp jag ju oroa mig för henne mer.

IMG_3373IMG_3368IMG_3381

4 kommentarer:

Blogg by Maliin Stoor sa...

Åskan är mäktig! Man ska ha respekt för den men själv gillar jag när det åskar..

Naturens makt, Coolt

Ha d bäst


Maliin

Roses & Angels sa...

Hej! MEN så fin blogg du har. OCH VILKEN söting på bilderna, en riktigt kramgo söting. Ha nu en bra vecka Kram Christa

Amanda sa...

Tack! Ja, jag hade visst turen med mig denna gången. och visst är det så. Alltid lika kul att vinna. ^^

Vilka underbara bilder på lillkillen! Så söt!
Kram

HannahSthlm sa...

Åhh..vilken liten goding Liam ÄR!:)
Sååå söt!

Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam