tisdag 14 juli 2009

» bus med kattungarna

Jodå, jag har varit riktigt duktig idag. Inga hjältedåd precis men fy fan vad grejer jag har kastat! Rensade ur hela förrådet och nu är det bara massa däck kvar och en bokhylla som Lisa eventuellt ska ha. Efter all städning kom mamma och Adde på besök. Perfekt, för då fick dom sitta barnvakt medans Simon och jag proppade bilen full och åkte till miljöstationen i Emmaboda för att häva allt. Fan vad skönt att bli av med skiten! Men visst, det är mycket kvar och vi är ännu inte halvfärdiga. Tur att man har den nya lägenheten att se fram emot för då tar man sig tid att rensa och städa, för det är ju ett måste just nu.
Men i alla fall. Mamma och Adde stannade på middag, det blev bakad potatis och kyckling-och-vitlöks-kladd till. Lätt och gott som racksingen.
Nu ikväll har vi bara slappat och busat med kattungarna. Dom är så söta och så växer dom så det knakar. Glömde ju att berätta att det ringde här hemma i söndagskväll. En kvinna ifrån Stockholm som ville tinga Minna, den gråa kattungen. Känns jättebra och hoppas på fler intressenter snart.


IMG_3589IMG_3615

Neoh & Vilda                         Mille & Minna

Om du är sugen på någon utav våra kattungar så kika i så fall in på http://www.kks.nu/ och klicka dig vidare på Katter söker nya hem » Birgittas katter » Kattungar.

1 kommentarer:

Jenny sa...

Vilka underbara sötnosar :) Jätte söta! Hoppas ni fr en fin dag, kram jenny

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam