måndag 6 juli 2009

» regn igen

Nu regnar det igen men jag ska inte klaga! Tycker det är riktigt mysigt faktiskt och speciellt på kvällarna. Bara gosa ihop sig i soffan och inte göra ett dugg.

Har varit i Emmaboda en sväng idag. Gick in i bokhandeln för att leta upp en bok som jag behöver, men dom hade en riktig långlunch så det var stängt. Typiskt. Sen skulle jag till gardinboden och köpa tyg men då hade dom semesterstängt. Vadå otur? Så det blev istället en snabbis på Konsum och sen hem igen. Nej, annars har det inte hänt något speciellt. Har plockat lite och så. Simon har klippt gräset och jag har rensat plattorna på ogräs på framsidan av huset. Mm, blev snyggt faktiskt. Jag som hatar trädgårdsarbete..
Tänkte att jag skulle pyssla med hemmet den här veckan. Städa ordentligt så man slipper det när Simon går på semester nästa vecka. Då ska vi istället försöka vara ute så mycket som möjligt. Garaget behöver göras iordning, förrådet ute är fullt med skräp och sen ska jag ta itu med rabatterna och grusgången på baksidan. Inte ett skit kul men det måste ju göras. Det hade dock varit betydlig roligare om det hade varit vårt egna hus och trädgård. Men vi hittar väl något snart. Står snart inte ut i våra 3 rum och kök och en trädgård man inte får så igen (läs: asfaltera skiten). Men vi får se vad framtiden bär i sitt sköte. Vad vet jag, vad vet jag.

2 kommentarer:

Simon sa...

Du behöver inte bli så arg det var skrivet med glimten i ögat och jag ska hjälpa till så gott jag kan även om jag är en blind latmask. har ju redan sagt att vi skulle hjälpas åt imorgon med övervåningen. puss

Simon sa...

Bra att du inte är arg jag känner absolut inte att du tar min semester ifrån mig...jag menar det lär ju inte ta många dagar om vi ligger i. Ja om du redan gjort det vi skulle göra så kan vi ju börja i källaren istället imorgon. Sen när allt är klart kan du slappa och jag åka hoj ;) ses imorgon...puss puss

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam