torsdag 2 juli 2009

» mc

Jag tycker inte gårdagens åska hjälpte ett dugg. Kanske igårkväll men det är tamejfan lika jävla kvavt idag igen. I’m meltin’…

Just nu är Lisa här på besök. Vi väntar på att Simon och svärfar ska komma hem från Jönköping. Och vad gör dom där? Jo, gubben har tjatat om en motorcykel i två veckor nu och med lite övertalning (läs: MUTNING) så har han fått sin vilja igenom. Han lovade att om han fick köpa den så skulle han ta med mig till Ullared och shoppa framöver + tatueringen jag suktat efter länge nu! Inte dåligt va? Har tjatat om Ullared i två år och nu när det vankas mc så går det bra! Karlar, va? Dom vet precis hur dom ska göra.

Nej, nu får jag nog vara lite social och umgås med svägerskan.

4 kommentarer:

Simon sa...

Det här var väl min försenade 30 års present eller? Jaså måste jag också följa med till Ullared? räcker det inte med att du får en bunt sedlar? skojar bara ska bli kul att komma iväg en dag eller 2 bara du och jag. Ja boka den där tatueringen så att du får en tid lagom till jul eller nåt ;)

Saknar dig...puss

-oliver med twist- mamma emilie sa...

hiihi rolig kommentar.
Dom är hopplösa gubbarna! Verkar vara samma skrot och korn dom flesta av dom :D hihi Du fick en bra deal!

evamar - tävlingsblogg sa...

Tack snälla du för att du röstade på mig hos Heyli. Nu är det väldigt jämnt och spännande så jag håller tummarna HÅRT!

Louise sa...

SV: tack för de gulliga orden :) ja hoppas ja o min karl har löst de mesta, mest är de nog ja som är väldigt nojjig åxå :(

härligt o åka till ullared, dit får inte ja med min karl tyvärr :( får ta hans kort o åka:P haha

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam