måndag 20 juli 2009

» middag hos grannarna

Liam sussar sedan två timmar tillbaka. Han var riktigt slutkörd efter fyra timmars bus och lek.
Mamma kom förbi en sväng och vi blev inbjudna till middag hos mormor och Arne, grannarna. Jag slängde ihop en kladdkaka och lite vispgrädde innan vi gick över. Hon hade lagat jättegod kassler med potatis och sås. Efterätten bestod av TV-tårta från Fenix Konditori och min kladdkaka då förstås. En riktig fest-måltid blev det.

Nu gick precis Diesel och Simon upp till grusplanen vid skolan för att leka och kasta boll. Då passar jag på att svara på lite mail och självklart blogga lite. Fått svar på vår annons om barbordet och stolarna. Har inte fått ett mail på en vecka men nu ikväll kom det två stycken. Den ena skulle komma förbi nu i veckan och kika så får vi se vad som händer och fötter. Hade varit skönt att bli av med det faktiskt. Ska kika lite på blocket och på Ikea nu och se om man hittar någon fin köksö till nya lägenheten. Behöver ju inte vara något stort utan räcker om det är några skåp, lådor och plats för två barstolar. Mm, kostar skjortan gör det väl också. Men det får bli ett senare projekt i så fall.

Jag pillade lite med Simons blogg igårkväll/natt. Tuffade till den lite och han blev väldigt nöjd verkar det som. Kika gärna in, då blir han glad!
Nu är det bara min blogg med som behöver en riktig make-over också. Vet inte alls hur jag vill ha det, om jag ska pilla ihop något själv eller be en bloggdesigner. Nåt bra förslag?

2 kommentarer:

Elin sa...

Vilken fin blogg! Hittade hit från föräldrabloggar :)

Elin sa...

Sv: Tack :)Jag har inte gjort min själv det är malin calmebring som har gjort min. Jag tycker hon är duktig!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam