söndag 12 juli 2009

» myskväll

Vår myskväll börjar dra sig mot sitt slut, snart dags att sova lite. Vi har ätit pizza och tagit det lugnt i soffan hela kvällen. Jag var och hyrde tre filmer också och vi har tittat på två stycken hittills, “Bedtime Stories” och “Twilight”. Både filmerna var bra och charmiga på sitt sätt och jag har nu en liten crush på vampyrkillen Edward - ögongodis!

Imorgon ska vi till Algutsboda Hembygdsgård klockan 11. Där ska alla “årets bebisar” i socknen få varsitt hjärta med graverat namn designat av Ulrica Hydman-Vallien. Tycker det är en väldigt fin gest och har aldrig hört att någon annan hembygdsförening gjort så förut. Ett fint minne för både föräldrar och barn.
Anna, Chrille och Alvin ska också dit men sen vet jag inte vilka de andra är. Kanske någon känning, man vet aldrig.

Nu blir det lite mys till sen sova, sova säng. Natti!

2 kommentarer:

Amanda sa...

Låter som en jättemysig kväll. ^^

Vad fint att alla nyfödda får en sådan gåva.
Hoppas ni får en riktigt fin söndag!
Kram

bagerskan sa...

Nu blev jag nyfiken! "Årets bebis" i socknen, menas det dom som är födda och bor i Algutsboda, eller? Gissar att så är läget, annars borde man väl hört nåt om det...

Vill även be om ursäkt för mig grovt försenade vinst som du aldrig fått, jag har inte glömt dig! Jag är bara urusel på att komma ihåg och få tummen ur röven! *skäms lite* Jag ska fixa den under dagen, kram Karin

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam