lördag 25 juli 2009

» hells angels

Nu har vi precis ätit en jättegod frulle. Simon väckte och överraskade mig med två bitar smörgåstårta från Emmagården. Gullig karl jag har!
Han donar i köket as we speak och jag ska snart ta mig en dusch, en lång hääärlig dusch.
Pappa och Marlies skulle egentligen kommit och grillat idag men planerna ändrades i sista stund så istället kommer mormor och Arne, grannarna. Verkligen på tiden att bjuda igen.

Igår fick vi förresten barbordet och stolarna sålt. Det kom två killar från Karlskrona - tatuerade från topp till tå, rakade huvuden och troliga medlemmar i Hells Angels. Men dom var inte så farliga, snarare urtrevliga. Babyspråkade med Liam, gosade med Diesel, snackade fotboll med Simon och ja, supertrevliga!

Nähe, nu ska jag gå och leka lite med min Liam!

2 kommentarer:

Pappapoet sa...

men vilken gullig gubbe du har, man borde ta efter sånt :D
Där ser man, Hells Angels trevliga, då finns det ju hopp även för dem :D

Jandra sa...

Vilken jättefin blogg du har... hur har du har du fått den så "bred" typ.

/Jandra

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam