tisdag 14 juli 2009

» tävlingen vinylahem – avslutad

Simon har gått och lagt sig och Liam sussar sött i spjälsängen sedan fem timmar tillbaka.
Håller just nu på att lägga in en annons på vårt barbord i ek med sex tillhörande stolar på Blocket. Vi använder det knappt och tänkte istället att vi skulle sätta ihop en liten köksö med två barstolar i nya lägenheten. Den kan man ju bara ta med sig om man skulle flytta. Inte svårare än så.

Imorgon ska vi till Nybro. Svärfar vill tacka för födelsedagsmiddagen vi höll för honom genom att bjuda igen. Så det blir fläskfilé på hans favoritställe, Tre Kronor. Jag föredrar dock Nybro Kebaben. Godaste maten i stan, helt klart. Även om vi bara stannar till där en gång i månaden så får dom en ändå att känna sig som en stammis; “Döt vånnligga?”. Ja, man känner sig som hemma!

Nu är förresten tävlingen i samarbete med Vinyla Hem avslutad!
Imorgon presenteras vinnaren, kika in då!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam