tisdag 21 juli 2009

» regnig utflykt

Nu kom vi nästan precis hem ifrån dagens lilla utflykt.
Åkte till Eriksmåla och käkade frulle och sedan vidare till våra svampställen – hemliga givetvis. Vi ställde bilen, tog Liam i barnvagnen och Diesel sprang lös. Jättefint väder, fåglarna kvittrade och en och annan kantarell åkte ner i kassen. Simon gick tillbaka för att hämta bilen medans Liam och jag fortsatte att leta. Det kom en droppe och ännu en, innan jag hann blinka så började det totalt spöregna. Tur att jag tog med regnskyddet till barnvagnen. Liam hade det så skönt och mysigt i vagnen medans jag stod och huttrade i en tunn t-shirt. Till slut så kom Simon med bilen, thank God. Det blev en sväng till innan vi kalasade på varsin glass från kiosken i Skruv och sedan styrde hemåt igen.

Nu ska jag snart åka till Emmaboda. Ska hyra film till ikväll och springa in på Bolaget åt Anna. Hon kommer hit sen så vi ska prata lite och ta någon öl. Hon behövde komma hemifrån lite nämligen. Kan bli kul men jag ska inte dricka så mycket, en kanske. Sen blir det matlagning och därefter mys i soffan med mina pojkar.

2 kommentarer:

Terese sa...

Tack! Vad glad jag blir. Nja, jag har väl sagt hur den ska se ut sen har sambon fixat den :-) Jag har ingen koll på sånt :-)

ulle75 sa...

Tack för grattiset. Åkte på magsjuka så trevligare födelsedagar har jag haft.
Va mysigt det låter med svamputflykt.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam