fredag 10 juli 2009

» flytt

Fick ett mail av Josefine Kallenberg i onsdagsnatt. Hon bad om ursäkt för att hon inte hört av sig angående lägenheten vi är intresserade av och när vi skulle kunna flytta in. Simon och jag har suttit och räknat lite på det och kom fram till att det blir ungefär 600 kr mer i månaden (allt inräknat) men att vi då får två extra-rum också. Och det är ju inte helt fel. Mailade iallafall tillbaka och har nu fått svar. Den 1 september flyttar vi in! Känns jättekul och spännande. Så härligt med en femma istället för hus med tre rum och kök. Älskar detta huset vi bor i nu men det är på tok för litet. Speciellt om vi ska ha ett syskon till Liam också. Nu återstår bara det svåraste – berätta för mormor och Arne, våra hyresvärdar. Är rädd att mormor kommer bli ledsen men hon vet ju om vår situation och får hoppas hon gläds med oss istället.

Nu ska vi snart åka till Emmaboda och handla. Mamma kommer sen och vi ska grilla lite och fira vårt kommande hem. Vi skulle egentligen haft myskväll bara Simon och jag men vi flyttar det till imorgon istället.

Nähe, här blir det inga barn gjorda. Bäst att åka och handla innan morsan kommer. Hej hopp!

1 kommentarer:

Malin sa...

Grattis grattis grattis till den nya lägenheten. Trist att ni sticker från kommunen, men jag skulle själv inte må fy skam över ett miljöombyte ;)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam