fredag 17 juli 2009

» grillkväll

Vi var ju i Kosta igår och åt middag hos mamma. Mycket gott får jag lov att säga och tycker att mitt val av middag var alldeles perfekt. Mums! Efter middagen knatade hela familjen upp till vår nya lägenhet för att kika lite. Den såg helt annorlunda ut än när jag var där sist då Liz bodde där. Vi trodde vi skulle få måla om i kanske två, tre rum men här behövdes det färg till varenda kvadratmillimeter av lägenhetens väggyta. Tapeterna var riktigt slitna och det var förbannat mycket hål överallt. Synd att Josefine, som har hand om uthyrningen, har semester för man vill ju veta lite hur det blir med om-målning och så vidare. Hon sa sist i telefon att dom kan stå för färg till “nåt” rum om vi gör jobbet men jag ska tjata till mig färg till hela lägenheten. Tur att vi inte skrivit på något kontrakt än, då skulle det kanske bli svårare. Men vi får se. Hennes första arbetsdag efter semestern kommer jag sitta fastklistrad vid telefonen och trakassera. Mm, taskig jag är.

Liam fick stanna hos sin mormor igår och Simon och jag stack hem igen. Förberedde grillen, fixade det sista inför middagen och gjorde oss i ordning. Nadde och Jörgen kom vid sex ungefär. Mat, öl och spel. Riktigt trevligt faktiskt. Satt ute på verandan och hade det gott hela kvällen.

Vid elva-tiden vaknade jag av Naddes ljuva stämma där hon stod hängandes över mig. Simon lagade god frukost med varma baguetter, kokt ägg och massa annat gottigotti.
Mamma kom med min gullebulle, som jag saknat såå, vid halv två ungefär. Hon hade handlat en jättesöt t-shirt och ett par shorts till honom på Outleten idag. Och lite till sig själv med vad jag förstod.
Nadde och Jörgen åkte hem och Mamma, jag och Liam gick till mormor och fikade lite. Fick lite flyttlådor som dom lagt undan så dom har vi nu börjat fylla med diverse prylar som man inte använder. Skitbra och börja lite i tid så kan man ägna sig åt målningen när det blir dags. Fan, vad mycket att göra. Men jag tror det kommer bli riktigt fint när vi är inflyttade och färdiga. Men visst, det känns som en evighet tills dess.

IMG_3660IMG_3654 IMG_3657IMG_3658 IMG_3659IMG_3681

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam