lördag 18 juli 2009

» ett hem till neoh?

En tjej ifrån Karlskrona ringde för en stund sen. Hon och hennes mamma var jätteintresserade av Neoh, vårat lilla charmtroll. Dom kommer och kikar på honom imorgon vid två-tiden och så får vi se om dom blir lika kära i honom som vi är och förhoppningsvis vill tinga honom! Diesel ska vara hos mormor under tiden så inte han tar all uppmärksamhet. Han är annars en riktig hejare på att vara i centrum, knasbollen.

Vi hade nyss besök av grannens hund. Hon är så duktig och går omkring lös på granntomten över vägen men idag slog det lite slint. Hon kom farandes över till oss och ville busa med Diesel, som också var lös. Det gick ju bra, mig gör det inget och Diesel hade skoj. Men man är ju lite rädd för att det ska hända något då folk kör som ena jävla idioter förbi vårt hus. Riktiga idioter! Ena dagen är det trimmade mopeder och fyrhjulingar (rattade av 10-åringar). Andra dagen kommer go-karts, Volvo-gänget som bränner däck, lastbilar, bussar och fan vet allt.
Broakulla är en lustig håla, må jag säga.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Chrille här ROLIGT ATT DET HÄNDER NÅGOT JAG MENAR KOSTA = DÖTT

Anneli sa...

Jag vill ha Neoh//anonym i kosta..

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam